Laatst bijgewerkt op 24 april 2023, 9:38

Ben je op zoek naar afslankpillen? Dan zetten wij de beste afslankpillen voor 2023 voor je op een rij op basis van o.a. populariteit en verkoopcijfers bij de grootste aanbieders.

 

Natuurlijk kunnen er altijd situaties zijn waarbij gezonder eten en meer sporten niet de gewenste resultaten oplevert op de gewenste termijn. In dat soort gevallen kun je ervoor kiezen om je gezondheidsmaatregelen aan te vullen met afslankpillen of dieetpillen. We benadrukken het nog wel even: afslankpillen passen in een groter dieet van gezond eten en zijn geen vervanging. Het blijft belangrijk om de goede voedingsmiddelen binnen te krijgen.

 

DE BESTE AFSLANKPILLEN

1. Een waterbinder voor serieus afvallen: Obesimed Forte

Obesimed® Forte (42 capsules): de afslankpillen van Obesimed® Forte zijn bedoeld voor mensen met een behoorlijk overgewicht van minstens 10 kilo. Deze capsules bevatten een soort poeder dat in de maag oplost en zich bindt aan water. Daarmee vult de maag zich met een soort gel die tot wel honderden keren het gewicht van de originele afslank capsule kan worden.

De afslankpillen van Obesimed® Forte doen daarmee eigenlijk 2 dingen. Enerzijds vullen ze de maag, waardoor je hongergevoel onderdrukt wordt. Anderzijds wordt het voedsel wat je daarnee eet vermengd met de gel van Obesimed® Forte waardoor de spijsvertering vertraagt. Daardoor stijgt je bloedsuiker weer minder snel dan normaal en krijg je ook minder last van een ‘sugar low’ die normaliter weer voor honger zou zorgen.

De afslankpillen van Obesimed® Forte zijn een serieus product voor mensen van 18 jaar en ouder en flink overgewicht. Naast gebruik van de pillen wordt uiteraard een gezonde voeding met calorietekort aanbevolen. Positief is dat deze afslankpillen behoorlijk voordelig zijn in vergelijking met andere afslankpillen. Het advies is er 1 a 2 per maaltijd te gebruiken. Dus met 3 tot 6 afslankpillen per dag doe je tussen de 7 en 14 dagen met 1 doosje Obesimed® Forte.

2. Vocht afdrijven met Body & Fit

Body & Fit Water Out (60 capsules): dit product werkt totaal anders dan de Obesimed® Forte afslankpillen hierboven. De Water Out pillen van Body & Fit doen namelijk wat de naam belooft: Water Out oftewel ze drijven vocht af. Belangrijk verschil is uiteraard dat dit in principe geen invloed heeft op je vetverlies maar wel op je gewichtsverlies. Handig als je je opgezwollen voelt of als je als bodybuilder of model op tijd het juiste figuur of gewicht moet hebben.

Voor structureel vetverlies zijn deze afslankpillen duidelijk minder geschikt. De Water Out afslankpillen van Body & Fit werken door een combinatie van kruiden en mineralen, o.a. 6 planten extracten zoals dat van Cranberry, Paardenbloem en Peterselieblad. Ook bevat het vitamine B6 wat werkt tegen vermoeidheid en om je metabolisme te ondersteunen.

Het advies is om 1 capsule per dag te gebruiken dus je doet er zo’n 2 maanden mee. Let er op dat je het product niet langer dan 4 weken achter elkaar gebruikt. Alternatief is om Water Out van Body & Fit 3 dagen wel 1 dag niet te gebruiken. Op die manier kun je deze afslankpillen eventueel wel langere tijd achter elkaar gebruiken.

3. De vetbinder van XL-S

XL-S Medical Vetbinder (60+ capsules): de afslankpillen van XL-S Medical werken weer anders. Dit zijn (zoals de naam al zegt) vetbinders. De capsules van XL-S Medical binden tot wel 28% van de vetten uit voeding in de maag. Die vetten kunnen daardoor simpelweg niet worden opgenomen door het lichaam, waardoor je met XL-S Medical behoorlijk wat calorieën uit vet kunt besparen.

XL-S Medical claimt dat je tot 3 keer meer gewicht kunt verliezen met hun pillen dan met alleen maar meer te bewegen en gezonder te eten. Naast vet binden helpen de pillen ook met het verminderen van hongergevoel. Ook heeft het een positief effect op je darmen en daarmee op de stoelgang door de vezels in de pillen.

Het advies van XL-S Medical is om 3 maal daags 2 tabletten te gebruiken direct na de maaltijd. Een verpakking van 60 capsules gaat dus ongeveer 10 dagen mee. Uiteraard zou je zelf ook kunnen bedenken dat je de pillen niet gebruikt voor maaltijden waarbij je vetloos of vetarm eet, zoals bijvoorbeeld bij een bord havermout met mager melk (of vegan alternatief). Op die manier doe je langer met deze pillen die niet heel goedkoop zijn per doosje.

 

VET VERBRANDEN IN PLAATS VAN AFVALLEN?

Bovenstaande afslankpillen werken vooral door verminderen van hongergevoelens en blokkeren van de vetinname. Ben je op zoek naar afslankpillen die focussen op vetverbranding? Lees dan dit artikel over de beste vetverbranders van 2022.

 

MEER KEUZE IN AFSLANKPILLEN NODIG?

Heb je meer keuze nodig om je favoriete afslankpillen te vinden? Way ahead of you… Kijk bijvoorbeeld bij Bol.com naar de best verkochte afslankpillen.

> Bekijk hier direct de populairste afslankpillen bij Bol.com