Laatst bijgewerkt op 9 juli 2023, 15:33

Binnenkort is het weer zover: De Amazon Prime Days 2023!

Wanneer is Amazon Prime Day dan in 2023? Dit jaar start Prime Day op 11 juli. Prime Day eindigt op 12 juli. Nog maar heel even geduld dus!


Onze aanbiedingen

Gezonde Prime Day aanbiedingen voor 2023!

In deze paragraaf tonen we je alle gezonde Prime Day deals van 2023. Stay tuned!

 

Oude Prime Exclusieve Deal aanbiedingen voor 2022

Voor het overzicht clusteren we de aanbiedingen op onderwerp voor je. Hieronder vind je de laatste deals die we hebben gevonden op Amazon.nl:

 

Smartwatches, sporthorloges en activity trackers

 • De Garmin Fenix 6X Pro, de voorganger van de Fenix 7 uit ons lijstje van beste sporthorloges, die nu met 44% korting te koop is.
 • De Garmin Forerunner 245, eveneens een voorganger van een horloge uit onze top 3 van beste sporthorloges van 2022, met 36% korting te koop.
 • De Garmin Venu 2, een mooie stijlvolle smartwatch. Niet in ons top 4, omdat wij de Vivoactive-lijn iets completer vinden, maar verdient zeker een plekje in de top 10. Nu met een mooie 15% korting.
 • De Fitbit Charge 5, een van de beste activity trackers van het moment en een absolute topper uit ons overzicht beste activity trackers is nu te koop op Prime Day met 39% korting op de actie die al een tijdje liep.
 • De Fitbit Versa 3, een van onze beste smartwatches van 2022, is met 40% korting te krijgen.
 • De Suunto 9 Peak is met 24% korting te krijgen. Suunto hebben we niet in onze toplijstjes staan, maar het is een merk dat prima sporthorloges uitbrengt. Zeker de moeite waard om te bekijken en absoluut in onze top 10!
 • De Withings Scanwatch, een stijvol klassiek horloge met een klein scherm en veel extra functionaliteiten, is eveneens in de aanbieding op Prime Day, en wel met 13% korting
 • De Withings Steel HR is nu met 12% in de aanbieding. De Steel HR mist dan wat van de fancy functies die de Scanwatch wel heeft, zoals ECG en SPO2, maar is nog steeds een solide en stijlvolle smartwatch. En met een vriendelijker prijsje. Niet verkeerd. Wij hebben zelf deze hybride smartwatch ook een tijdje gedragen en we zijn fan!

 

Weegschalen, bloeddrukmeters en overige meetapparatuur

 

[Verdere updates volgen]

 

 

Oude Prime Day aanbiedingen (juli 2022)

En hier vind je nog ons overzicht oude Prime Day-aanbiedingen. Sommigen werken nog, veel helaas niet meer. Maar tot aan de volgende Prime Day laten we ze gewoon nog even staan.

 

Maaltijdshakes, maaltijdrepen en maaltijdvervangers

Op het gebied van gezonde voeding, heeft Amazon op dit moment de volgende deals:

> Vegan maaltijdshakes van Nu3 met 22% korting. Deze shakes zijn suikervrij en lactosevrij, in de smaak cookies & cream. Zowel verantwoord als lekker, wat wil je nog meer!

> Maaltijdrepen van N!ck’s met 30% korting.

> Sportvoeding met tot 32% korting.

 

Weegschalen en bloeddrukmeters

Amazon heeft nu ook weegschalen, bloeddrukmeters en bloedzuurstofmeters in de aanbieding gedaan. Onze ’top picks’ zijn:

> De Withings Body+ slimme weegschaal, uit ons overzicht van beste weegschalen van 2022. Nu met 15% korting!

> De Withings Body weegschaal met 25% korting. Dit is een iets eenvoudiger versie van de Body+, die niet je lichaamssamenstelling meet. Maar wel je gewicht en BMI natuurlijk. En met een vriendelijker prijskaartje

> De Omron X2 bloeddrukmeter. We hadden zelf de X3 en X7 in ons lijstje van beste bloeddrukmeters staan, maar deze iets simpeler variant doet zijn werk natuurlijk ook gewoon prima. Zeker met 20% korting!

> De Medisana Bloeddrukmeter BW335. Ook hier weer een iets eenvoudiger versie van de Medisana bloeddrukmeter uit ons overzicht met beste bloeddrukmeters. Nu met 12% korting.

> De Withings BPM Connect slimme bloeddrukmeter. Deze bloeddrukmeter kenden we nog niet. Hij verbindt via Wifi met de Health Mate app. En Withings kennende, zal het ongetwijfeld een prima product zijn. Met 13% korting.

 

Andere meetapparatuur voor je gezondheid

Daarnaast vinden we ook nog wat andere meetapparaten waar we onszelf nog niet enorm in verdiept hebben. Misschien iets voor een volgend artikel in de komende weken of maanden? Voor nu houden we het even op het selecteren van de volgende deals:

> Medisana PM100 bloedzuurstofmeter. Veel activity trackers meten al SPO2. Deze is in ieder geval interessant voor diegenen die dit nog niet kunnen meten, maar mogelijk zijn de meetresultaten ook betrouwbaarder. Met 17% korting op Prime Day

> Withings Sleep Analyser. Voor een nog nauwkeuriger slaapmeting kun je deze mat onder je matras leggen en uitgebreide slaap metrisch krijgen, waaronder slaapapneu met (claimt Withings) medische precisie. Heb je last van slaapproblemen en biedt een activity tracker of slim horloge onvoldoende inzicht? Dan kan dit een uitkomst zijn, nu met maar liefst 25% korting.

> Fitcent Hartslagmeter. Op zoek naar een hartslagmeter? Dan zou je deze van Fitcent eens kunnen proberen met 20% korting.

 

Smartwatches, sporthorloges en activity trackers

Voor smartwatches, sporthorloges en activity trackers, zijn er veel goede Prime Day aanbiedingen te vinden. Check onze selectie:

> Garmin Smartwatches met tot 30% korting. We lichten er graag een paar voor je uit:

  • De Garmin Fenix 6X Pro, de voorganger van de Fenix 7 uit ons lijstje van beste sporthorloges, die nu met 16% korting te koop is.
  • De Garmin Forerunner 245, eveneens een voorganger van een horloge uit onze top 3 van beste sporthorloges van 2022, met 20% korting te koop.
  • De Garmin Venu 2, een mooie stijlvolle smartwatch. Niet in ons top 4, omdat wij de Vivoactive-lijn iets completer vinden, maar verdient zeker een plekje in de top 10. Nu met een mooie 14% korting.

> Als Garmin gaat, dan gaat Fitbit natuurlijk ook. En hoe! Bovenop de aanbiedingen die al liepen, nu ook tot 37% korting op een selectie Fitbit activity trackers en smartwatches. Ook hier lichten we er een paar voor je uit:

> De Polar Grit X is in de aanbieding met 16% korting. Ook deze komt uit ons lijstje beste sporthorloges, alhoewel we daar speciaal gekeken hebben naar de Pro-versie.

> De Suunto 9 Peak is met 20% korting te krijgen. Suunto hebben we niet in onze toplijstjes staan, maar het is een merk dat prima sporthorloges uitbrengt. Zeker de moeite waard om te bekijken en absoluut in onze top 10!

> De Withings Scanwatch, een stijvol klassiek horloge met een klein scherm en veel extra functionaliteiten, is eveneens in de aanbieding op Prime Day, en wel met 14% korting!

Withings richt zich met zijn horloges op liefhebbers van de klassiek ‘look’ van horloges die ook slimme gezondheidsfuncties willen. Withings zelf omschrijft de horloges als hybride smartwatches. En daar zijn we het eigenlijk wel heel erg mee eens.

Zo biedt de scanwatch hartslagmeting, een stappenteller, ECG, SPO2-meting en smartphone-notificaties (al zijn die op het kleine schermpje niet heel goed leesbaar). Het horloge detecteert zelfs atriumfibrilleren (lees meer bij de Hartstichting). En hadden we al gezegd dat de batterij bijna een maand meegaat? Wow!

> De Withings Steel HR is nu met 20% in de aanbieding. De Steel HR mist dan wat van de fancy functies die de Scanwatch wel heeft, zoals ECG en SPO2, maar is nog steeds een solide en stijlvolle smartwatch. En met een vriendelijker prijsje. Niet verkeerd. Wij hebben zelf deze hybride smartwatch ook een tijdje gedragen en we zijn fan!

De app van Withings, zowel gebruikt door de Scanwatch als de Steel HR, heet Health Mate. Een hele goede en uitgebreide app, die ook nog eens regelmatig wordt bijgewerkt en uitgebreid. Daarnaast kan de app gegevens delen met Apple Health en Google Fit (iets wat Fitbit weigert te doen). Top toch!

> Ook de Apple Watch serie 7 is nu in de aanbieding, een van onze beste smartwatches van 2022. Met maximaal 8% korting. En dat gebeurt niet vaak bij Apple-producten

> Wie A zegt, zegt ook S. En inderdaad: ook de smartwatch van Samsung, de Samsung Galaxy Watch 4, is in de aanbieding gezet. Met 7% korting.  Ook deze smartwatch stond in ons lijstje van beste smartwatches.

> Ook onze persoonlijke favoriet van Samsung, de Samsung Galaxy Watch 4 Classic, valt nu onder de deals. Het stoere horloge is met 7% korting te koop bij Amazon. Verschillen met de normale Watch zijn: iets grotere maten, iets zwaarder, wat klassieker vormgegeven en met een draaibare rand rond het scherm.