Laatst bijgewerkt op 9 juli 2022, 17:58

Vandaag vonden we een mooi krachtstation in de aanbieding bij Bol.com die we graag met je willen delen. Het W&Z Home Fitness 19-delige kabelsysteem, een krachtstation voor mensen die push-ups en dit-ups inmiddels veel te saai vinden.

Maar wat is dat dan, zo’n krachtstation? Feitelijk is het een thuis-gym met allerlei verschillende apparaten waarmee je diverse oefeningen kan doen. Alsof je naar je favoriete fitness-stekkie gaat, maar thuis. Het pakket bevat onder andere een katrol, staalkabel, triceps-band, halterclip en nog veel meer. En natuurlijk een handleiding die uitlegt hoe je alles in elkaar zet om je fitnessroutine te kunnen starten.

Met het W&Z Home Fitness systeem kun je trainen op tricep, bicep, borst- en rugspieren, schouders en buikspieren. Behoorlijk compleet dus. En van een goede kwaliteit ook nog! De onderdelen worden geleverd met een nette opbergrugzak voor als je klaar bent met trainen.

Het krachtstation in de aanbieding: W&Z Home Fitness system

Koop nu het W&Z Home Fitness systeem bij Bol.com met bijna 20% korting voor 56,95 (was 69,95). Of bekijk de top 10 krachtstations bij Bol.

Meer weten?

Meer weten? Lees dan onze artikelen over gezond bewegen, ons blog over gezondheid in het algemeen en check de beste aanbiedingendie we voor je hebben verzameld.