Laatst bijgewerkt op 23 december 2022, 9:04

In de Scheur je Gezond Scheurkalender 2023 vind je elke dag tips & tricks voor meer vitaliteit. Vandaar dat wij van Gezondermeer fan zijn van deze gezonde scheurkalender. En de Scheur je Gezond Scheurkalender 2023 is nu ook nog eens te koop met maar liefst 40% korting bij bol.com, dus wacht niet langer en haal hem snel in huis!

> Bekijk de Scheur je Gezond Scheurkalender 2023 met 40% korting 

 

Inspireer jezelf met deze fantastische Scheur je Gezond scheurkalender of doe hem aan iemand kado die je echt een gezond 2023 toewenst

 

Omschrijving Scheur je Gezond Scheurkalender 2023

Geef je gezondheid een boost met de Scheur je Gezond Scheurkalender 2023! Elke dag staat er een nieuwe tekst en afbeelding in, voor 365 dagen aan gezonde tips. Prof. dr. Maria Hopman, hoogleraar Integratieve Fysiologie aan het Radboudumc, deelt haar kennis over gezonde leefstijl en praktische adviezen voor iedereen. Van beginners tot doorgewinterde sporters – deze kalender heeft voor iedereen wat wils. Bekend van haar onderzoek bij populaire wandel- en hardloopevenementen zoals de Nijmeegse Vierdaagse en de Dam tot Damloop, en ook haar werk met ‘The Iceman’ Wim Hof. Gezonde leefstijl is belangrijk voor onze gezondheid – leer hoe je dat gemakkelijk in je leven kan integreren met de Gezond Scheurkalender!