Laatst bijgewerkt op 23 april 2023, 21:05

Na de mega-aanbiedingen voor Withings tijdens afgelopen Prime Day, heeft Amazon weer een aanbieding met weegschalen van Withings. En een goede ook! Zowel de weegschaal als de deal ;-).

 

We hebben het bij Gezondermeer wel vaker over Withings en dat is niet zo gek, het bedrijf maakt al jaren hele goede weegschalen en stijlvolle hybride smartwatches. En nog veel meer leuke en gezonde gadgets, overigens. Wij zijn in ieder geval behoorlijk fan.

 

Slimme weegschalen in de aanbieding

Die weegschalen van Withings zijn nu fors in de aanbieding, zoals we net al aangaven. Check de volgende super deals maar eens:

  1. De Withings Body Cardio: een geweldige weegschaal, het huidige topmodel van Withings. Meet naast alles wat de Body+ kan, ook je hartslag en doet een inschatting van de ‘ouderdom’ van je vaatstelsel. Nu voor het eerst in de aanbieding bij Amazon, met 7% korting voor €138,99.
  2. De Withings Body+: het middelste model weegschaal van Withings en voor ons één van de beste slimme weegschalen van 2022. Amazon verkoopt de Withings Body+ nu met 15% korting voor €84,95. Dat is evenveel korting als tijdens Prime Day (check maar); zal dus niet snel goedkoper worden, vermoeden we. De Body+ geeft je weliswaar niet de fancy hartgezondheidsresultaten van de Body Cardio, maar berekent wel zaken als lichaamsvet, BMI, spier- en botmassa en vochtpercentage. Lees meer in ons artikel over de beste weegschalen.
  3. De Withings Body: het instapmodel van Withings, mist veel van de complexere spier-, vet- en vochtberekeningen. Maar meet wel je gewicht en je BMI. Prima voor de basics dus. De Body wordt met 5% korting aangeboden voor €56,99.

 

Op zoek naar meer?

De smaak te pakken gekregen en op zoek naar meer gezonde deals? Bekijk dan alle aanbiedingen die we voor je bijhouden.

Of zoek je wat meer intellectuele uitdaging en wil je informatie over gezondheid en gezond leven? Check dan ons blog.