Laatst bijgewerkt op 23 april 2023, 21:01

Het is weer zo ver: de jaarlijkse Black Friday aanbiedingen! Voor veel mensen hét moment om nieuwe gadgets te kopen, maar ook een goede kans om fitness apparatuur, maaltijdshakes en dergelijke met een fikse korting aan te schaffen.

Update: Black Friday is weer gedaan. Hopelijk hebben we jullie kunnen helpen met mooie gezonde deals!

 

Dit jaar begon Black Friday weer een stapje eerder dan het jaar ervoor. We werken deze pagina dan ook bij zodra we meer deals binnen zien komen! Voor nu hebben we van de volgende partners aanbiedingen voor je:

  • Body & Fit
  • Holland & Barrett
  • Beter Sport

Veel plezier met gezond shoppen!

 

Body & Fit

Body & Fit is een van de eerste grote partijen die is begonnen met een Black Friday aanbiedingen countdown. Met tot wel 70% korting op diverse producten:

Dit is maar een selectie van de deal countdown van Body & Fit. Meer weten? Check alle Body & Fit Black Friday deals

 

Holland & Barrett

Holland & Barrett heeft een breed assortiment gezondheidsproducten, zoals melatonine, supplementen en producten voor gewichtsbeheersing. Anders dan Body & Fit publiceert Holland & Barrett nog geen Black Friday aanbiedingen, maar kun je je inschrijven voor een nieuwsbrief om zo snel mogelijk de aanbiedingen te vinden.

> Schrijf je in voor de Black Friday nieuwsbrief van Holland & Barrett, zodat je het hoort als ze er zijn

 

Beter Sport

Beter Sport speelt het Black Friday-spel nog weer anders. Er zijn wel nu al aanbiedingen te vinden, maar daarvoor moet je je inschrijven voor de nieuwsbrief. Aangezien Beter Sport duidelijk is dat op ook echt op is, is het de moeite waard als je op zoek bent naar roeitrainers, loopbanden, hometrainers, airbikes, steppers, crosstrainers of stoelfietsen (poeh, lees dat maar eens voor zonder adem te halen).

> Schrijf je in voor de Black Friday nieuwsbrief van Beter Sport om direct te kunnen profiteren van de deals die al lopen

 

Meer updates volgen!