Waar staan we voor?

Gezondermeer is een onafhankelijk initiatief om iedereen te inspireren gezonder te leven. De website is het resultaat van onze eigen zoektocht naar een betere gezondheid. Toen we aan het inlezen waren, begonnen we stap voor stap de kennis die we vergaarden op te delen in brokken. En zo zijn onze thema’s bewegen, eten en meten ontstaan.

Geen enkele verdeling is perfect, dus zijn we daarnaast over algemene onderwerpen gaan schrijven in ons blog. En omdat we Nederlands zijn, zochten we natuurlijk ook steeds naar aanbiedingen. En dat delen we allemaal graag met jullie!

 

Hoe verdienen we ons geld?

In onze thematische artikelen, aanbiedingen en blogs schrijven we over gezondheid. Daarnaast noemen we producten die ons opvallen, die we zelf gebruiken of die we om andere redenen goed vinden. Die producten kun je kopen via de links in onze artikelen. Je koopt de producten niet bij ons, maar bij onze partners.

Wij verdienen een klein percentage van die aankoop en dat geld gebruiken we om deze website te financieren en hopelijk, in de nabije toekomst, meerdere nieuwe gezondheidsinitiatieven te kunnen opstarten. Het model dat we daarbij gebruiken heet ook wel het affiliate marketing-model. Lees meer over dit model bij de KvK.

Daarnaast willen we met andere partijen samenwerken op het gebied van content, adverteren en links. Ook daar kunnen we geld mee verdienen.

 

Wie zijn onze partners?

Bij Gezondermeer vind je productlinks van gerenommeerde partners. Op dit moment werken we vooral samen met Bol.com, CoolBlue, Beter Sport, Body & Fit, Timfit, Cabau Lifestyle en Patser.life. Dat gaat soms direct, zoals bij Bol.com (lees meer over hoe Bol dit doet), en soms via een gespecialiseerde affiliate website, zoals Partnerize bij CoolBlue (lees hier over hoe CoolBlue met affiliates werkt) of TradeTracker. In ons geval lopen de samenwerkingen met Body & Fit, Beter Sport, Cabau Lifestyle, Timfit en Patser.life via TradeTracker (meer over Tradetracker).

 

Wie zijn wij?

Gezondermeer is een initiatief van Newstyleradical.nl.

 
New Style Radical Concepts
Noordeinde 18A
2514 GH Den Haag
 
 
 
 
KvK: 68268483
Btw: NL857368242B01