Wie wil er nu niet elke ochtend wakker worden onder het genot van een heerlijk vers sapje zonder toegevoegde suikers, smaakstoffen en conserveringsmiddelen? Het is lang zo geweest dat je daarvoor helaas wel een half uur eertje moest opstaan. Maar dat is niet meer nodig: met een slowjuicer maak je in een handomdraai je eigen overheerlijke juice.

En niet alleen dat: een slowjuicer is echt wel even anders dan een normale sapcentrifuge! Door de speciale manier waarop slowjuicers sap maken, namelijk door persen, kneuzen en draaien, blijven de belangrijkste voedingsmiddelen in het fruit behouden. Hakken en zagen is misschien wel de snelste, maar voor fruit zeker niet altijd de beste oplossing. Is je interesse gewekt? Bekijk dan onze top 3 beste slowjuicers!

TOP 3 BESTE SLOW JUICERS

Dit is wat wij de beste slow juicers vinden:

1. De Princess 202045 Easy Fill: dit is een slow juicer die veel kan verwerken (900 ml sapbeker en pulpreservoir) en eenvoudig in gebruik is. Daarnaast is de juicer simpel schoon te maken. De slow juicer werkt met een perskegel die verticaal zijn werk doet en een fijne zeef zorgt ervoor dat er geen pulp in je drinken komt.  De rotatiesnelheid is 45 RPM. Het eindresultaat van de Princess is dan ook lekker pulploos sap van hoger kwaliteit.

2. De Philips Avance HR1946: ben je op zoek naar een slowjuicer waarvan de onderdelen vaatwasserbestendig zijn? Deze Philips is dat, en meer: een goede slowjuicer die ongeveer een liter sap kan verwerken en 200W vermogen heeft, met een 120 RPM rotatiesnelheid. Verder biedt de Philips slow juicer supergemakkelijke functies als een automatische reiniging (dit noemen ze precleaning) en werkt-ie niet met een zeef die je moet schoonmaken, maar een filter dat kinderlijk eenvoudig schoon te maken is. Ook heeft het apparaat een extra brede vulopening zodat je veel fruit tegelijk kan verwerken. Een beetje de Rolls Royce onder de slow juicers eigenlijk, maar dan van Philips natuurlijk.

3. De KitchenBrothers Slowjuicer: dit is een slow juicer met een maximale capaciteit van 700 ml. Mooi is dat deze juicers heel snel (1 druk op de knop) uit elkaar gehaald kan worden. Verder is het eigenlijk vooral een prima slowjuicer met een goede prijs.

 

MEER KEUZE IN SLOWJUICERS NODIG?

Heb je meer keuze nodig om tot jouw favoriete slowjuicer te komen? We’ve got you covered. Kijk bijvoorbeeld bij Bol.com naar het overzicht van de best verkochte slowjuicers.

> Bekijk de best verkochte slow juicers bij Bol.com