Laatst bijgewerkt op 12 juni 2024, 19:33

Wie wil er nu niet elke ochtend wakker worden onder het genot van een heerlijk vers sapje zonder toegevoegde suikers, smaakstoffen en conserveringsmiddelen? Met een slowjuicer maak je in een handomdraai je eigen overheerlijke juice. Wij hebben de beste slow juicers voor je op een rij gezet.

 

Wat is een slowjuicer?

Eerst even iets meer over de slowjuicer. Dat is namelijk wel even iets anders dan een normale sapcentrifuge! Door de speciale manier waarop slow juicers sap maken, namelijk door persen, kneuzen en draaien, blijven de belangrijkste voedingsmiddelen in het fruit behouden. Hakken en zagen is misschien wel de snelste, maar voor fruit zeker niet altijd de beste oplossing. Slow juicers leveren dus het gezondste sap dat je kunt bedenke. Interesse? Bekijk dan onze top 3 beste slowjuicers!

 

TOP 3 BESTE SLOWJUICERS

Dit is wat wij de 3 beste slow juicers van dit moment vinden:

  1. De Princess 202045 Easy Fill: dit is een slow juicer die veel kan verwerken (900 ml sapbeker en pulpreservoir) en eenvoudig in gebruik is. Daarnaast is de juicer simpel schoon te maken. De slow juicer werkt met een perskegel die verticaal zijn werk doet en een fijne zeef zorgt ervoor dat er geen pulp in je drinken komt.  De rotatiesnelheid is 45 RPM. Het eindresultaat van de Princess is dan ook lekker pulploos sap van hoger kwaliteit.
  2. De Philips Avance HR1946: ben je op zoek naar een slowjuicer waarvan de onderdelen vaatwasserbestendig zijn? Deze Philips is dat, en meer: een goede slowjuicer die ongeveer een liter sap kan verwerken en 200W vermogen heeft, met een 120 RPM rotatiesnelheid. Verder biedt de Philips slow juicer supergemakkelijke functies als een automatische reiniging (dit noemen ze precleaning) en werkt-ie niet met een zeef die je moet schoonmaken, maar een filter dat kinderlijk eenvoudig schoon te maken is. Ook heeft het apparaat een extra brede vulopening zodat je veel fruit tegelijk kan verwerken. Een beetje de Rolls Royce onder de slow juicers eigenlijk, maar dan van Philips natuurlijk.
  3. De KitchenBrothers Slowjuicer: dit is een slow juicer met een maximale capaciteit van 700 ml. Mooi is dat deze juicers heel snel (1 druk op de knop) uit elkaar gehaald kan worden. Verder is het eigenlijk vooral een prima slowjuicer met een goede prijs.

 

MEER KEUZE IN SLOWJUICERS NODIG?

Heb je meer keuze nodig om tot jouw favoriete slowjuicer te komen? We’ve got you covered. Check bijvoorbeeld ons artikel over smoothie blenders. Of ga naar Bol.com naar het overzicht van de best verkochte slowjuicers.

> Bekijk de best verkochte slow juicers bij Bol.com

 

Op zoek naar de beste deals?

We hebben de beste slow juicer-aanbiedingen voor je op een rij gezet. Fijn he! Vind je aanbiedingen zo leuk dat je op zoek wil naar meer deals? Bekijk dan al onze gezonde aanbiedingen!

 

En er is altijd nog meer!

Bij Gezondermeer helpen we je graag verder. Een slow juicer is natuurlijk een prima start voor een gezond eetpatroon. Wil je verder? Lees onze artikelen over gezond eten, gezond afvallen en gezond bewegen. Ook bieden we een algemeen blog over gezondheid en zetten we regelmatig aanbiedingen voor je op een rij.