Laatst bijgewerkt op 15 juni 2024, 16:00

Af en toe vinden we een nieuwe, interessante of gewoon leuke webshop die we graag met jullie willen delen. Vandaag is de beurt aan QualiGreen. 

 

Wat voor shop is QualiGreen?

QualiGreen is een vrij nieuwe winkel die natuurlijke supplementen verkoopt. Op dit moment gaat het om een viertal verschillende supplementen, die zowel via de website van QualiGreen zelf als via Bol.com verkocht worden.

 

Wie zit er achter de QualiGreen webshop?

De QualiGreen webshop is opgericht door Timon Groen, die in Zuid-Afrika kennis maakte met twee unieke plantensoorten (Fadogia Agrestis en Tongkat Ali). Vol insipratie is hij zich gaan verdiepen en zo heeft hij uiteindelijk de webshop opgericht. Lees meer over de oprichting van QualiGreen.

 

Welke producten verkoopt QualiGreen?

Op dit moment verkoop QualiGreen een beperkte hoeveelheid natuurlijke supplementen. Deze kun je zowel kopen via de website van QualiGreen als via Bol.com. We zullen onderstaand beide links tonen.

  • Ashwagandha: dit is een belangrijk kruid uit de Ayurveda. Het krijgt wereldwijd aandacht vanwege onderzoeken die laten zien dat het helpt bij stress, en je geheugen en concentratie stimuleert. Daarnaast draagt het bij aan spiergroei, uithoudingsvermogen en gezonde seksuele functies. Koop dit product via QualiGreen
  • Tongkat Ali en Fadogia Agrestis: dit zijn traditionele kruiden uit Zuidoost-Azië en Afrika, bekend om hun afrodiserende en vruchtbaarheidsbevorderende eigenschappen. Wetenschappelijke studies tonen aan dat ze testosteronniveaus verhogen en seksuele functies verbeteren bij zowel mensen als dieren. Check voor meer info op de website van QualiGreen
  • Maca: Mac staat bekend om het verhogen van energie, vitaliteit en libido, en kan helpen bij stressbeheer en het verbeteren van vruchtbaarheid, geheugen en het immuunsysteem (via QualiGreen | via Bol.com)
  • Vitamine D3: in ons land krijgen we vaak niet genoeg zonlicht voor voldoende vitamine D, waardoor supplementen kunnen helpen zijn voor de gezondheid. Onze Vitamine D3-supplementen ondersteunen het immuunsysteem, botten, spieren en tanden, en één capsule per dag is voldoende vanwege de hoge dosering (via QualiGreen | via Bol.com)
  • RVS Thermosfles: QualiGreen verkoopt ook een kekke thermosfles (via QualiGreen | via Bol.com)

Als je via deze links een product koopt, ontvangen wij een kleine affiliatevergoeding (lees meer). De prijs voor jou blijft altijd gelijk, dus het kost jou helemaal niets en je helpt ons ermee.

 

Wat zijn de ervaringen met QualiGreen?

Omdat de QualiGreen webshop relatief nieuw is, hebben we nog geen ervaringen van gebruikers gevonden. Ook de shoppagina van QualiGreen bij Bol heeft nog geen reviews. Heb jij ervaringen met QualiGreen? Deel ze dan, bijvoorbeeld door contact met ons op te nemen.