Laatst bijgewerkt op 24 april 2023, 9:37

Heb je geen zin om een smartwatch of ander horloge te dragen, maar wil je wel je stappen bijhouden en je hartslag meten? Of misschien heb je gewoon een hele slanke pols en vind je zo’n dunner bandje veel prettiger? Dan is een activity tracker echt iets voor jou. Die slimme apparaatjes zijn mateloos populair en er zijn heel veel verschillende merken en modellen. Denk maar eens aan Fitbit, Garmin en de vele wat minder bekende alternatieven. Zie je door de bomen het bos niet meer? Dan helpen we je graag aan een overzicht van de beste activity trackers.

 

DE BESTE ACTIVITY TRACKERS

We hebben een mooie mix van goede activity trackers voor je verzameld, met voor ieder wat wils:

De Fitbit Charge 5: een krachtige en uitgebreide activity tracker. Al weer bijna een smartwatch eigenlijk… met GPS, ECG en allerlei uitgebreide dashboards voor slaap, beweging en dergelijke. Doet ongeveer een week met de batterij en is natuurlijk waterdicht.

De Xiaomi Mi Band 6: een tracker met een waanzinnige prijs-/kwaliteitsverhouding. Geen GPS, maar wel de basics. En met tot 14 dagen batterijduur. Heb je een iPhone? Dan kun je deze beter niet kiezen; Xiaomi focust op compatibiliteit met Android.

De Garmin Vivosmart 5: Garmin ontbreekt natuurlijk ook niet op deze lijst, met een mooie mid price activiteitentracker. Geen GPS, wel waterdicht en doet ongeveer 7 dagen met de batterij. Een prima ding hoor! Net als de Fitbit kun je op deze tracker ook meldingen van je smartphone krijgen overigens, dus ook dit is bijna een smartwatch. Maar dan in een wat vriendelijker formaat.

 

ANDERE OP GEZONDHEID GEFOCUSTE HORLOGES

Heb je toch het gevoel dat je meer wil dan zo’n basis activity tracker? Lees dan ook onze artikelen over smartwatches en sporthorloges. Dat zou best veel meer jouw kopje thee kunnen zijn.

 

MEER KEUZE NODIG IN ACTIVITY TRACKERS?

Wil je meer activity trackers vergelijken om een overwogen keuze te maken? Hebben we ook aan gedacht. Gebruik dan onderstaande link om de best verkochte activity trackers bij Bol.com te bekijken

> Bekijk de best verkochte activity trackers