Laatst bijgewerkt op 24 april 2023, 9:45

Ben je een fanatieke sporter? En wil je een horloge dat je specifiek ondersteunt bij het sporten? Dan is een sporthorloge vast wat voor jou. Sporthorloges zijn vaak waterdicht, kunnen beter tegen stof en verdragen best een stootje. Voor de echte actievelingen onder ons dus! Wij zetten graag de beste sporthorloges voor je op een rijtje

 

DE BESTE SPORTHORLOGES

We hebben de beste sporthorloges voor je uitgezocht, verdeeld in allround-, hardloop- en golfhorloges.

  1. Garmin Fenix 7 multisport: een allround outdoor sporthorloge van Garmin. Waterdicht, kan tegen een stootje, stof en al die dingen die je buiten tegen kan komen. En met een batterijduur van zeker 18 dagen! Het horloge ondersteunt uitgebreide performance metrics en is echt bedoeld voor de actieve sporter. Wil je nog meer batterijduur? Kies dan de Fenix 7x Solar, die kan 28 dagen op de batterij draaien!
  2. Polar Grit X Pro multisport: Polar en Garmin zijn beide giganten in de wereld van de sporthorloges. Als alternatief voor de Fenix hebben wij daarom de Grit X Pro gekozen. Eveneens een geweldig horloge, met een extreme (100 m) waterdichtheid, valbestendigheid en wat niet meer. Helaas gaat de batterij wel iets minder lang mee, maar nog steeds een mooie 7 dagen. Polar is een Fins merk, ben je op zoek naar een horloge dat extreme temperaturen aankan? Zoek dan niet verder.
  3. Garmin Forerunner 255 hardloop: ben je vooral op zoek naar een hardloophorloge, dan is de Forerunner-serie met zijn uitgebreide performance dashboard het horloge voor jou, met triatlonfuncties en 30 activiteitenprofielen. De batterij gaat, afhankelijk van gebruik, zeker 14 dagen mee.
  4. Polar Pacer Pro hardloop: ook Polar biedt een hardloop horloge aan, de Pacer Pro. Net zo capabel als het horloge van Garmin, maar net even anders. En met een iets minder langdurige batterij (rond de 7 dagen).
  5. Garmin Approach golf: ben je een fanatieke golfer? Dan is er ook een horloge specifiek voor jou, de Garmin Approach. Met maar liefst 41.000 golfbanen vast ingeprogrammeerd en voorzien van GPS en een sterke, stijlvolle afwerking. Je mist geen hole meer!

 

ANDERE OP GEZONDHEID GEFOCUSTE HORLOGES

Heb je toch het gevoel dat je je horloge liever ook buiten het sporten kunt dragen? Of wil je juist iets simpelers en eenvoudigers? Lees dan ook eens artikel over smartwatches en over activity trackers. Dat zou best veel meer jouw kopje thee kunnen zijn.

 

MEER KEUZE NODIG IN SPORTHORLOGES?

Wil je meer sporthorloges vergelijken om een overwogen keuze te maken? Dat kan natuurlijk, vinden wij ook leuk… lekker gadgets kijken! Gebruik onderstaande link om de best verkochte smartwatches bij Bol.com te bekijken

> Bekijk de best verkochte sporthorloges