Laatst bijgewerkt op 24 april 2023, 9:37

Heb je een steuntje in de rug nodig om af te vallen? Begin met werken aan een calorietekort door gezonde voeding en beweging. Met andere woorden: je metabolisme voor je laten werken. Als aanvulling daarop kunnen vetverbranders je helpen om je doelen sneller of makkelijker te behalen. In dit artikel bekijken we de beste vetverbranders om je afslankproces een boost te geven en meer vet te verbranden.

 

Wat doen vetverbranders precies?

Laten we eens beginnen met een inspirerend plaatje om je een idee te geven van het proces van vetverbranding…

Grapje natuurlijk ;-). Maar goed, laten we eens stil staan bij wat een vetverbrander of fat burner precies doet. Natuurlijk zegt de naam al vrij duidelijk dat het goedje bijdraagt aan het verbranden van vet, maar hoe werkt dat dan? We nemen je even mee op reis!

 

Stofwisseling versnellen

Over het algemeen worden fatburners gezien als sportvoeding, dus als onderdeel van een aanpak om gezonder te worden door veel te bewegen. Een vetverbrander zorgt er voor dat je metabolisme, ook wel je stofwisseling genoemd, net in een versnellinkje hoger komt. En dat betekent dat je lichaam harder gaat werken om voedingsstoffen om te zetten in energie die je lichaam kan gebruiken voor bijvoorbeeld een workout.

Je lichaam zet natuurlijk de hele dag door voedingsstoffen (glucose, vet en eiwit) om in energie, maar door een vetverbrander te gebruiken tijdens een workout, gaat je lichaam harder aan de bak met het stofwisselingsproces, waardoor je dus meer voedingsstoffen (calorieën) verbruikt en extra kunt afvallen terwijl je beweegt. Ideaal toch? (zolang je fatburners met mate gebruikt, natuurlijk). En dan nu een overzichtje voor je.

 

De BESTE VETVERBRANDERS

De Holland & Barett Super Groene Thee vetverbrander (60 capsules):

Deze fatburning tabletten van Holland & Barett worden behoorlijk goed beoordeeld door heel veel kopers en zijn redelijk betaalbaar. In theebladeren (en dan vooral in groene theebladeren zit het stofje catechine. Deze zorgt voor een toename van energieverbruik van je lichaam.

Naast groene thee zijn de werkbare bestanddelen van Holland & Barrett Super Groene thee Vetverbrander o.a vitamines, mineralen en kruiden. Vitamine B6 ondersteunt het metabolisme en helpt tegen vermoeidheid. Chroom ondersteunt weer de stabiliteit van je bloedsuikerspiegel (tegen hongeraanvallen). Ook zit er gember in voor de spijvertering (en tegen ontstekingen). Guarana en Beredruif (Uva Ursi) helpen met de vochtbalans.

De Fatburn Active vetverbrander (60 capsules):

De Fatburn Active is de sterkste natuurlijke vetverbrander van het moment. Deze natuurlijke ingrediënten stimuleren de verbranding van vet, maken je meer verzadigd, zorgen dat je niet wil snacken en verhogen metabolisme.

De Cabau Lifestyle vetverbrander (300 gram), te koop bij Bol.com of direct bij Cabau Lifestyle:

Powervrouwen opgelet! Cabau Lifestyle heeft nu ook vetverbranders in geweldige smaken, zoals appel en aardbei. Zelfs groene thee is inmiddels een optie. Je zou het bijna voor de lol gaan eten. Voor de drukke vrouw onderweg zijn de fatburners ook te verkrijgen in capsulevorm.

 

MEER KEUZE IN VETVERBRANDERS NODIG?

Heb je meer keuze nodig om je favoriete vetverbranders te vinden? Geen punt natuurlijk. Kijk bijvoorbeeld bij Bol.com naar de best verkochte afslanksupplementen en vetverbranders.

> Bekijk hier direct de populairste vetverbranders bij Bol.com

 

Op zoek naar een aanbieding?

Wij ook! Altijd eigenlijk. Op dit moment hebben we de volgende aanbiedingen van vetverbranders gevonden:

 

> Vetverbranders in de aanbieding bij Body & Fit met 40% korting


> Dieetpakketten met vetverbranders: de Get Skinny en het Bloom Transformation pack.

Op jacht naar meer deals? Check een overzicht van al onze gezonde aanbiedingen!

 

We bieden meer!

Meer weten over hoe je je metabolisme voor je laat werken? Lees ons artikel over metabolisme en hoe je dat kan beïnvloeden.

Ben je niet op zoek naar pillen die focussen op vetverbranding, maar manieren om je eetlust te onderdrukken? In ons artikel over de beste afslankpillen van 2022 lees je meer over afslanksupplementen die vooral hongergevoel onderdrukken, vet binden of zorgen voor vochtverlies.

Als je je verder wil verdiepen in gezondheid, lees dan onze blogposts over gezond afvallen, gezond bewegen en gezond eten.

Zoek je algemene artikelen? Ook die vind je in ons blog.

Leef je meer in het moment en zoek je aanbiedingen? Hebben we ook!