Heb je een steuntje in de rug nodig om af te vallen? Uiteraard is het belangrijk om te werken aan een calorietekort, gezonde voeding en beweging. Maar afslanksupplementen & vetverbranders kunnen je helpen om je doelen net iets sneller of makkelijker te behalen. In het artikel over de beste afslankpillen van 2021 lees je meer over afslanksupplementen die vooral hongergevoel onderdrukken, vet binden of zorgen voor vochtverlies. In dit artikel staan we stil bij de beste afslanksupplementen in 2021 om je metabolisme een boost te geven en meer (vet) te verbranden.

 

Beste afslanksupplementen & vetverbranders 2021

 

1. Holland & Barett Super Groene Thee vetverbrander (60 capsules)

Deze fatburning tabletten van Holland & Barett worden behoorlijk goed beoordeeld door heel veel kopers en zijn redelijk betaalbaar. In theebladeren (en dan vooral in groene theebladeren zit het stofje catechine. Deze zorgt voor een toename van energieverbruik van je lichaam. Naast groene thee zijn de werkbare bestanddelen van Holland & Barrett Super Groene thee Vetverbrander o.a vitamines, mineralen en kruiden. Vitamine B6 ondersteunt het metabolisme en helpt tegen vermoeidheid. Chroom ondersteunt weer de stabiliteit van je bloedsuikerspiegel (tegen hongeraanvallen). Ook zit er gember in voor de spijvertering (en tegen ontstekingen). Guarana en Beredruif (Uva Ursi) helpen met de vochtbalans.

 

2. Body & Fit 24HR Fatburn (60 capsules)

De 24HR Fatburn formule van Body & Fit zorgt voor (bijna) 24 uur per dag extra vetverbranding. Deze vetverbrander werkt o.a. door cafeïne, biotine, cholinebitaraat, groene thee extract, groene koffie extract en L-carnitine. Hierdoor wordt je metabolisme aangeslingerd en het vetmetabolisme extra geholpen. Het unieke van  het 24HR Fatburn voedingssupplement van Body & Fit is dat je 1 tablet inneemt voor je ontbijt en 1 capsule voor het slapen gaan. De eerste tablet helpt dus van ontbijt tm avondeten om je metabolisme op niveau te houden en de tweede pil zorgt ervoor dat de vetverbranding doorgaat tijdens het slapen. Volgens Body & Fit heeft dit geen negatieve invloed op je nachtrust, ondanks de cafeine en theine. De verpakking bevat 60 capsules vetverbrander, dus je doet hier 1 maand mee.

 

3. Lucovitaal Nuslank Super Green Tea Fat Burner (60 Capsules)

Ook Lucovitaal heeft een populaire vetverbrander in het assortiment. Lucovitaal Nuslank Super Grean Tea fatburner bevat naast uiteraard groene thee (extract) ook werkzame stoffen als jodium, zink en mangaan die helpen bij de energiehuishouding en het afbreken van schadelijke stoffen. Daarnaast zitten er stoffen in als zoethout, ginseng, peterselie, spaanse peper en gingko Biloba. Ook deze vetbrander op basis van groene thee bevat 60 capsules per verpakking. Met een aanbevolen dagelijkse inname van 2 tabletten Lucovitaal Nuslank Super Grean Tea fatburner doe je dus ongeveer een maand met 1 verpakking. Mocht het product je bevallen dan kun je ook grotere en voordeliger verpakkingen van Lucovitaal Nuslank Super Grean Tea fatburner kopen.