Laatst bijgewerkt op 24 april 2023, 9:59

Als je gezond wil leven, dan kan een weegschaal een belangrijke bron van informatie zijn over hoe goed je bezig bent. En ook hier heeft moderne technologie zijn intrede gedaan. Weegschalen zijn namelijk ook ‘slim’ geworden, net als horloges en zo veel andere producten. Je kunt je slimme weegschaal zelfs verbinden met je telefoon en de gegevens over je gewicht en BMI op een overzichtelijke manier bekijken. Is je interesse gewekt? Dan laten we je graag de beste weegschalen zien.

 

TOP 3 BESTE WEEGSCHALEN

  1. Silvergear Bluetooth personenweegschaal: met deze slimme weegschaal meet je naast je gewicht ook BMI, vet, spiermassa, caloriebehoefte, vochtgehalte en botmassa. Synchroniseren loopt via Bluetooth, met een eigen app (iOS/Android). Daarnaast integere de app met Apple Health, Google Fit en Fitbit. Het is voor de rest een goede weegschaal, niet fancy maar doet wat-ie belooft. Zo heeft de weegschaal een kleine LCD, waar niet veel informatie zichtbaar is. Dat soort info zie je dan weer wel via de app.
  2. Robi S9 personenweegschaal: deze weegschaal heeft een uitgebreid display waar je direct allerlei gezondheidsinformatie ziet. Die kun je natuurlijk ook checken via de app, maar dat hoeft bij dit model niet. De meetmogelijkheden zijn uitgebreid, net als bij de Silvergear. De app integreert verder op dezelfde wijze met de bekende gezondheidsplatformen Apple Health, Google Fit en Fitbit. Het luxe scherm maakt wel echt een groot verschil in gebruiksgemak! De Robi S9 is met recht de Rolls Royce onder de weegschalen.
  3. Withings Body+ Smart: Withings is een Franse producent van diverse slimme apparaten, zoals bijvoorbeeld ook horloges. De Body+ Smart is een bijzonder stijlvolle weegschaal van hun hand. Naast de gebruikelijke mogelijkheden, kun je met de Withings ook nog eens verschillende profielen aanmaken als je de weegschaal met huisgenoten deelt. Superhandig! Daarnaast belooft Withings een extreem nauwkeurige meting.

 

MEER KEUZE NODIG IN WEEGSCHALEN?

Wil je meer weegschalen vergelijken om een overwogen keuze te maken? Dat kan natuurlijk, vinden wij ook leuk. Gebruik onderstaande link om de best verkochte weegschalen bij Bol.com te bekijken

> Bekijk de best verkochte weegschalen