Met een maaltijdshake kun je 1 of meer maaltijden op een dag overslaan. Maaltijdshakes bevatten over het algemeen minder calorieen dan een gemiddelde maaltijd en daarmee kom je op dagbasis dus lager uit dan normaal. Het effect: een calorietekort en daarmee dus afvallen geblazen. Maar wat zijn nou de lekkerste, populairste en meest verkochte maaltijdshakes van dit moment? Wij zetten de top 3 voor je op een rij!

 

Beste maaltijdshakes van 2021

 

1. Weight Care Maaltijdshakes (diverse smaken in 436 gram verpakking)

De maaltijdshakes van Weight Care zijn verkrijgbaar in diverse populaire smaken, zoals vanille, chocola, banaan en aardbei.  Een portie shake bevat ongeveer 200 calorieen, maar wel 1/3 van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid vitamines en mineralen. Vervang je 1 maaltijd per dag door een maaltijdshake van Weight Care dan bespaar je dus al gauw 200 tot 600 calorieën.

 

2. Atkins Advantage Maaltijdshakes (diverse smaken in 370 grams verpakking)

Atkins staat bekend om producten die hoog zijn in eiwit (proteïne) en laag in suiker, dus zo ook bij deze Atkins maaltijdshakes. De Atkins Advantage maaltijdshakes leveren per shake (ca 4 scheppen) iets meer dan 400 calorieën.

 

3. Body & Fit Low Calorie Meal (diverse smaken in 2030 grams verpakking)

Ook deze maaltijdshake van Body & Fit is laag in calorieën en beschikbaar in diverse populaire smaken. Qua verpakkingen kun je kiezen uit 406, 1044 en 2030 gram. Met de eerste maak je ongeveer 7 shakes en met de laatste circa 35 maaltijdshakes.