Laatst bijgewerkt op 15 juni 2024, 13:54

Maaltijdshakes zijn overal, maar hoe gezond zijn ze? Daarom kijken we in dit artikel met je naar de beste suikervrije maaltijdshakes. Of beter gezegd: maaltijdshakes zonder toegevoegde suiker.

 

De beste suikervrije maaltijdshakes van 2024

Het aanbod van suikervrije maaltijdshakes is helaas wel wat beperkter dan het normale assortiment. Dit zijn de beste die we voor je hebben kunnen vinden:

1. Timfit suikervrije shakes: een doordachte nummer 1 (via Timfit.com)

Timfit biedt koolhydraatarme shakes zonder toegevoegde suiker aan. De samenstelling van de maaltijdshakes van Timfit is doordacht en onderbouwd, zoals altijd. En wat helemaal top is: je krijgt gratis coaching van de Timfit coaches als je dat wil!

> Check de beste prijs

 

2. Orangefit suikervrije maaltijdshakes: onze runner up  (via Bol.com)

Wij vinden de Orangefit shakes zonder suiker ook super. Zowel het suikergehalte als de smaken zijn dik in orde. Ze doen niet onder voor Timfit, maar wij vinden het assortiment van Timfit in het algemeen (en hun extra service) net de doorslag geven.

> Check de beste prijs

 

Suikervrij of suikerarm?

Let voor jezelf goed op hoe suikervrij je je maaltijdshake wil hebben. Sommige maaltijdshakes gebruiken een zoetstof om de shake op smaak te brengen, zoals stevia. Andere shakes worden op smaak gebracht door andere ingrediënten toe te voegen; zo hebben we zelfs een maaltijdshake langs zien komen met kikkererwten erin.

Suikervrije maaltijdshakes kunnen beter passen in je dieet als je bijvoorbeeld focust op koolhydraatarm eten, of misschien wil je gewoon minderen in het eten van suikers? Of is suiker iets wat helemaal niet in je dieet past?

 

Meer weten

Meer weten over gezond leven? Bij Gezondermeer helpen we je graag. Zie ook ons artikel over wat wij de beste maaltijdshakes vinden. Of ben je op zoek naar de beste vegan maaltijdshakes? Hebben we ook!