Laatst bijgewerkt op 16 juni 2024, 23:17

Soms willen we gewoon een nieuwe, interessante of leuke webshop uitlichten. Deze keer is dat Clearly. Clearly is vooral bekend van de Clearly Not Coffee, koffie zonder koffie. Wat dat is? Lees gerust verder.

 

Wat voor shop is Clearly?

Clearly is een webshop die supplementen verkoopt, variërend van elektrolyten en creatine tot Clearly Not Coffee en Cordyceps. De ambitie van de webshop is om gezondheidsproducten op een transparante en duidelijke manier te verkopen.

 

Welke producten verkoopt Clearly?

Op dit moment verkoop Clearly een beperkte hoeveelheid natuurlijke supplementen. Deze kun je kopen via hun eigen website.

 

Onze favoriet: Clearly Not Coffee, koffie zonder koffie

Wat ons betreft springt vooral de Clearly Not Coffee eruit. Dat is letterlijk koffie zonder koffie, of anders gezegd: een drankje dat ongeveer smaakt als koffie en de meeste eigenschappen heeft van koffie. Maar dan zonder koffiebonen.

Volgens Clearly levert de Not Coffee focus en energie, zonder cafeïne-crash (want er zit nauwelijks cafeïne in, alleen vanuit de cacao). En het product is simpel in gebruik: je hoeft alleen maar water of melk toe te voegen, met eventueel honing voor de smaak.

Clearly Not Coffee is gemaakt van cacao, met Maca en extract van de paddenstoelen Lion’s Mane, Cordyceps, Chaga, Reishi, Turkey Tail en Maitake. Tot slot is nog Rhodiola toegevoegd voor verbeterde concentratie. De Not Coffee is volledig natuurlijk en bevat geen toegevoegde suikers, het product is gezoet met stevia en kaneel.

> Interesse in koffie zonder koffie? Check dan de Clearly Not Coffee op de website van Clearly.

 

Het overige assortiment van Clearly

Daarnaast verkoopt Clearly ook creatine, elektrolyten en diverse andere supplementen (voornamelijk paddenstoelen, zoals degene die ook in de Not Coffee zitten).

 

Wat zijn de ervaringen met Clearly?

Op basis van recensies op Trustpilot is Clearly in ieder geval een betrouwbare webwinkel.

Of de Clearly Not Coffee ook echt werkt, daar zien we wat minder duidelijke reacties op. Sommige gebruikers zijn erg tevreden over de koffie zonder koffie, terwijl anderen de Not Coffee vooral naar chocomel vinden smaken of nauwelijks effect merken. Wat vind jij? Laat het weten!