Laatst bijgewerkt op 10 september 2022, 17:02

Op zoek naar een smartwatch of activity tracker? Bol.com heeft deze week een aantal mooie aanbiedingen, waaronder twee uit onze top 3 beste smartwatches 2022 en beste activity trackers 2022. Zowel de Fitbit Charge 5 als de Samsung Galaxy Watch 4 zijn in aanbieding. Heb je interesse? Wacht dan niet te lang!

 

Fitbit Charge 5 en Samsung Galaxy Watch 4 in de aanbieding

Allereerst is de beste smart watch van 2022 voor Android-gebruikers in de aanbieding:

Koop de Samsung Galaxy Watch 4 Classic bij Bol.com voor 199 euro in plaats van 249 euro!

 

Ook voor mensen die zich beter voelen bij een activity tracker, heeft Bol iets voor je, gelukkig. Namelijk niets minder dan de beste activity tracker van 2022:

Koop de Fitbit Charge 5 bij Bol.com voor 129 euro in plaats van 149,95!

Wil je zien wat voor aanbiedingen Bol.com nog meer heeft? Bekijk dan alle smart watch aanbiedingen die Bol heeft tijdens hun ‘Zomer in de bol’-dagen. Wij krijgen er in ieder geval de zomer van in de bol! Leuke woordspeling ook, zo aan het eind.

UPDATE: Voor diegenen onder jullie die de voorkeur geven aan CoolBlue boven Bol.com, de Fitbit Charge 5 is nu ook bij CoolBlue te koop voor €129!

 

Zoals altijd met aanbieding: zolang de voorraad strekt. Het kan best dat Bol het assortiment aanbiedingen aanpast of dat op een gegeven moment ook het magazijn van Bol helemaal leeg is.

 

Er is altijd meer te ontdekken

Twijfel je nog tussen smartwatch of activity tracker? Lees ons artikel over de overeenkomsten en verschillen tussen smartwatches, sporthorloges en activity trackers.

Zin om meer te lezen? Gezondermeer helpt je graag met artikelen over hoe je inzicht krijgt in je gezondheid, een blog met interessante artikelen over gezond leven en de beste aanbiedingen!