Laatst bijgewerkt op 17 juli 2022, 21:51

Powervrouwen opgelet! Cabau Lifestyle biedt een dieetpakket aan met maaltijdshake, maaltijdvervanger, fatburner en nog veel meer. En dat met een mooie korting (€83,95 in plaats van €106,75)! Met het Bloom Transformation Pack kun je van start gaan met je 14-dagen durende Bloom Transformatie. In het pakket zitten voldoende maaltijdshakes, maaltijdvervangers en vetverbranders voor die periode.

Die transformatie wordt begeleid met een e-book waarin 14 dagmenu’s staan om zowel gezond als lekker te eten. De maaltijdshakes, maaltijdvervangers en vetverbranders die in het pakket zitten, vormen een onderdeel van die dagrecepten.

 

Voldoende bewegen tijdens de Bloom Transformation

Natuurlijk werkt de transformatie het beste als je ook voldoende beweegt. Wil je daar hulp bij? Cabau Lifesyle heeft daar sinds kort een eigen app voor, waarin je speciale schema’s vindt voor de Bloom Transformatie. In het pakket vind je een kortingsbon voor het gebruik van de app, als stimulans. Je kunt natuurlijk ook besluiten om je eigen fitness apparatuur aan te schaffen.

> Interesse? Lees dan onze tips voor de beste roeitrainer, loopband, hometrainer of stoelfiets van 2022! Te saai? Bekijk dan wat helemaal hot is deze zomer (qua fitness-apparatuur dan).

Het Bloom Transformation Pack: aanbieding van Cabau Lifestyle

Maar even terug naar het pakket zelf, want daar gaat het hier uiteindelijk om. Dat is volledig aan te passen naar je eigen wensen. Je kunt dus zelf kiezen welke optie je het meeste aanspreekt:

  • Maaltijdshake: vanille, aardbei, chocola, banaan, vegan vanille en vegan food fruit
  • Maaltijdvervanger: koffie, vanille, cookies & cream, witte chocola & rood fruit, vegan banaan & chocola
  • Vetverbrander: groene appel, aardbei, groene thee & citroen
  • Verder vind je in het pakket het begeleidende e-book en een mooie shaker (kies zelf je maat!)

Interesse? Kijk dan op Yolanthe’s website voor de aanbieding met het Bloom Transformation Pack en start met je transformatie. Zomer van 2022, here we come! Nou ja, jij dan.

> Bekijk het Bloom Transformation Pack direct bij Cabau Lifestyle

 

Zoek je toch een ander dieetpakket?

Zoek je iets anders? Dan weten we nog wel een paar mooie aanbiedingen met combinatiekorting voor je:

  • Bekijk het Get Skinny dieetpakket van KetoX24 &Timfit direct via Bol.com, of lees eerst meer over deze aanbieding
  • Check het praktische en wetenschappelijk onderbouwde Timfit Fast Fit pakket, direct bij Timfit met een besparing van liefst €30 op de totaalprijs!
  • Ben je een echte patser (m/v)? Dan hebben we het Summer Body Pack van Patser.life voor je, gericht op zowel mannelijke als vrouwelijke patsers in hun smaken en samenstelling. Unleash your potential met 10% korting op het totaalpakket!

 

Er is altijd meer!

Ben je na al deze aanbiedingen nog steeds zoekende? Gezondermeer biedt nog veel meer informatie: lees over de beste maaltijdvervangers, afslanksupplementen en  afslankpillen van 2022. Ook voor algemene artikelen kun je terecht, bij ons blog. Op zoek naar meer aanbiedingen? We’ve got you covered!

 

Gezond leven: je ultieme doel

Ook als je eenmaal van start bent met je Bloom Transformatie, is het verstandig om je verder te verdiepen in de belangrijkste onderdelen van gezond leven: gezond afvallen, gezond eten en gezond bewegen, daar vertellen we je namelijk graag meer over.