Powervrouwen opgelet! Op de website van Cabau Lifestyle kun je nu een pakket kopen met maaltijdshake, maaltijdvervanger, fatburner en nog veel meer. En dat met een mooie korting (€83,95 in plaats van €106,75)! Met het pakket kun je van start gaan met je 14-dagen durende Bloom Transformatie.

Die transformatie wordt begeleid met een e-book waarin 14 dagmenu’s staan om zowel gezond als lekker te eten. De shakes, meals en fatburners vormen een onderdeel van die dagrecepten.

Natuurlijk werkt de transformatie het beste als je ook voldoende beweegt. Wil je daar hulp bij? Cabau Lifesyle heeft daar sinds kort een eigen app voor, waarin je speciale schema’s vindt voor de Bloom Transformatie. In het pakket vind je een kortingsbon voor het gebruik van de app, als stimulans. Je kunt natuurlijk ook besluiten om je eigen fitness apparatuur aan te schaffen. Interesse? Lees dan onze tips voor de beste roeitrainer, loopband, hometrainer of stoelfiets van 2022! Te saai? Bekijk dan wat helemaal hot is deze zomer (qua fitness-apparatuur dan).

Maar even terug naar het pakket zelf, want daar gaat het hier uiteindelijk om. Dat is volledig aan te passen naar je eigen wensen. Je kunt dus zelf kiezen welke optie je het meeste aanspreekt:

  • Protein shake: vanille, aardbei, chocola, banaan, vegan vanille en vegan food fruit
  • Protein meal: koffie, vanille, cookies & cream, witte chocola & rood fruit, vegan banaan & chocola
  • Fatburner: groene appel, aardbei, groene thee & citroen
  • Verder vind je in het pakket het begeleidende e-book en een mooie shaker (kies zelf je maat!)

Interesse? Kijk dan op Yolanthe’s website voor de aanbieding met het Bloom Transformation Pack en start met je transformatie. Zomer van 2022, here we come! Nou ja, jij dan.

 

Meer weten over maaltijdvervangers voordat je dit pakket koopt? Lees onze tips over de beste maaltijdvervangers, maaltijdshakes en maaltijdrepen van 2022. Of check ons blog met algemene artikelen over gezondheid. Zelfs voor meer aanbiedingen kun je bij ons terecht!