Laatst bijgewerkt op 9 juli 2022, 20:01

Voor de actieve duiker is dit een onmisbaar product: het duikhorloge. Duikhorloges zijn specialistische varianten van het sporthorloge, met de nadruk op functionaliteiten onder water: waterdichtheid (duh), druk, verbinding met je andere duikapparatuur en al dat soort enorm belangrijke zaken als je meters onder water bezig bent. Ook als duiker wil je natuurlijk een goed horloge en dan ook nog eens de mooiste aanbieding vinden. Gelukkig is daar het Finse Suunto. En net zo gelukkig is het dat een mooi Suunto-duikhorloge in de aanbieding is!

De beste aanbieding van een duikhorloge

De mooiste aanbieding vinden wij de Suunto EON Core. De EON Core is een zeer compact duikhorloge dat alles biedt wat je als duiker nodig hebt, tot aan het tonen van de druk in je duikfles. Zolang die fles ook van Suunto is, dat dan weer wel.

Koop de Suunto EON Core bij Bol.com, nu voor 629 euro

Op zoek naar een duikhorloge dat echt ultiem aanpasbaar is? Dan is de Suunto EON Steel vast wat voor jou. Duurder, maar nog veel uitgebreider.

Meer lezen over gezondheid?

Nog niet klaar met Gezondermeer en wil je meer lezen over hoe je verder inzicht krijgt in je gezondheid? Of heb je meer interesse in ons blog over gezondheid in het algemeen? Bieden we allemaal, zelfs een overzicht van gezondheidsaanbiedingen!