Laatst bijgewerkt op 17 juli 2022, 21:57

Heb je voor de zomer nog wat hulp nodig om strak in je vel te komen en wat overtollige kilo’s kwijt te raken? Uiteraard is het belangrijk om gewoonweg gezonde voeding te eten en een calorie deficit te creëren. Maar soms kan het helpen om een tijdje lang een afvalpakket te gebruiken als steun in de rug, bijvoorbeeld met deze Get Skinny dieetpakket aanbieding van KetoX24 & Timfit, nu met korting tot maar liefst 34% te koop bij bol.com! In het pakket zitten onder meer aflanksupplementen en maaltijdshakes.

 

Dieetpakket in de aanbieding

In dit afslankpakket voor een dieet van 24 dagen zitten de volgende producten: KETOX24 afslankdruppels 50ml, Timfit aminozuren 90 capsules en de Timfit maaltijd afslankbooster SX-5.

Daarnaast krijg je vetvrije en koolhydraat-arme recepten voor lunch en avondeten plus vrijblijvende begeleiding door een consulent. Je gebruikt de maaltijdvervangers dus in de ochtend, aangevuld met de gewichtsverlies ondersteunende supplementen.

> Bekijk deze Get Skinny dieetpakket aanbieding direct bij Bol.com (gevonden op 12 juni 2022)

 

Zoek je toch iets anders?

Geen interesse, of is de aanbieding net beëindigd op Bol.com? Dan weten we nog wel een paar mooie aanbiedingen met combinatiekorting voor je. Iets tijdlozer, maar zeker niet minder mooi.

Ben je een een echte powervrouw? Dan is het Bloom Transformatie pakket van Cabau Lifestyle misschien iets voor jou. En met een mooie combinatiekorting van ruim €20 te koop.

> Bekijk het Bloom Transformation Pack direct bij Cabau Lifestyle of lees meer over deze aanbieding

Voel je je meer thuis bij een down-to-earth wetenschappelijke benadering? Dan is het Timfit Fast Fit pakket misschien een betere fit (ha ha). Door het pakket aan te schaffen bespaar je maar liefst €30 op de totaalprijs!

> Bekijk het Timfit Fast Fit pakket direct bij Timfit

Ben je een echte patser (m/v)? Dan hebben we nog een laatste combinatiepakket voor je van de (voor ons) nieuwkomer Patser.life: het Summer Body Pack. Patser.life richt zich op zowel mannelijke als vrouwelijke patsers in hun smaken en samenstelling. Dus: go patsers, unleash your potential met 10% korting op het totaalpakket!

> Bekijk het Summer Body Pack direct bij Patser.life 

 

Er is altijd meer!

Ben je na al het geweld van deze aanbiedingen nog steeds zoekende? Gezondermeer biedt nog veel meer informatie: lees over de beste maaltijdvervangers, afslanksupplementen en  afslankpillen van 2022. Ook voor algemene artikelen kun je terecht, bij ons blog. Op zoek naar meer aanbiedingen? Geen probleem!

Vergeet ook niet om je te verdiepen in gezond afvallen, gezond eten en gezond bewegen, daar vertellen we je ook graag meer over.