Laatst bijgewerkt op 11 juli 2022, 18:27

Slow juicers zijn geweldig om op een gezonde manier sapjes te maken, maar ze zijn wel een beetje…tja…duur. Daarom hebben we in deze moeilijke tijden van inflatie een paar leuke aanbiedingen van slow juicers voor je gevonden.

Aanbiedingen van slow juicers

We hebben op dit moment drie mooie aanbiedingen van slow juicers voor je verzameld, alledrie bij Bol.com. Het gaat om slow juicers van Taylor Swoden, Philips en Smeg.

Aanbieding 1: de Taylor Swoden Slow Joy 30 LHW

Een prima slow juicer, die op het moment een tientje goedkoper is dan normaal. Uniek: met dit model kun je ook ijs maken! Verder uitgerust met een brede voedingstube en vaatwasserbestendig, zoals je mag verwachten.  Nu €89,99 bij Bol.com.

Aanbieding 2: de Philips Viva HR 1889

Eveneens een solide slow juicer, van een gerenommeerde fabrikant. Iets duurder dan de Taylor Swoden, maar naast vaatwasserbestendig en met brede vultrechter, ook nog eens extreem simpel uit elkaar te halen. Philips noemt dat QuickClean. Daarnaast heeft deze slow juicer een aparte opvangbak voor pulp, wat schoonmaken extra eenvoudig maakt. Philips biedt zelfs een app met recepten! Nu €119 bij Bol.com.

Aanbieding 3: de Smeg Slowjuicer

Voor de liefhebber van design en kwaliteit, heeft Smeg nu ook een mooie aanbieding. Hun slow juicer is zelfs bijna 40 euro goedkoper! Smeg-aficionados weten dan  voldoende… Nu €509 bij Bol.com.

Hebben we je met dit artikel geholpen? Why stop here… Gezondermeer biedt nog veel meer informatie voor een gezond leven.

Meer over slow juicers weten?

Wil je liever eerst meer weten over slowjuicers? Lees dan ons artikel over de beste slowjuicers van 2022.

We hebben ook andere artikelen voor je om te lezen over eten en gezondheid. Als je vooral meer wil lezen over gezondheid in het algemeen, check dan ons blog. En ook voor aanbiedingen kun je bij ons terecht!