Laatst bijgewerkt op 23 april 2023, 21:03

Wij zijn altijd voor je op zoek naar de beste deals voor maaltijdshakes. Op deze pagina houden we de mooiste maaltijdshake-aanbiedingen voor je bij. We hopen natuurlijk dat er iets bij zit voor je. Heb je zelf een aanbieding gevonden die je hier mist? Geef het ons door!

 

Maaltijdshakes in de aanbieding: Body & Fit

De mooiste lopende aanbieding is toch wel die bij Body & Fit. Allereerst natuurlijk omdat het een fantastische aanbieding is: 45% korting (over het hele eigen assortiment)! En als je meer dan €80 uitgeeft, krijg je ook nog eens een Food Box gratis (wel even code MEALPREP gebruiken!). En daarnaast omdat het ook gewoon echt goede maaltijdshakes zijn. Wist je dat de Consumentenbond ze al in 2016 als nummer 1 voor gewichtsverlies getest heeft? Zie ook de site van Body & Fit voor meer.

Body & Fit biedt de shakes in banaan, cappuccino, kokosnoot, chocola, aardbei en vanille. Daarnaast kun je de shakes per 7, 18 en 35 stuks kopen. Lekker hamsteren!

> Bekijk de maaltijdshakes van Body & Fit. Of check hun vegan maaltijdshakes. Ook daar geldt de aanbieding voor!

 

 

Meer tips over maaltijdshakes en maaltijdvervangers

Meer weten over de beste maaltijdshakes? Lees dan ons artikel over de beste maaltijdshakes van 2022 en wat we in het algemeen de beste maaltijdvervangers vinden. Ben je vegan? Dan hebben we ook de beste vegan maaltijdshakes van 2022 voor je op een rij gezet!