Prime Day is dan wel afgelopen, maar de gezonde deals blijven komen! We hadden ons voorgenomen om een uitgebreid artikel te schrijven over Withings, maar deze aanbieding was zo goed dat we vonden dat we ‘m wel even aan jullie moesten melden. Body & Fit heeft namelijk maaltijdshakes in de aanbieding met behoorlijke korting. En dan bedoelen we ook echt behoorlijk!

Nou ja, om even heel duidelijk te zijn: Body & Fit heeft een kortingsactie van 35%+5% (met actiecode EXTRA5) op heel veel producten in hun assortiment. En dan hebben we het over vetverbranders, maaltijdrepen, maaltijdshakes en nog veel meer. Alles voor afvallen en gezondheid, eigenlijk.

> Weet je al wat je zoekt? Check dan alle aanbiedingen van Body & Fit

 

Maaltijdshakes in de aanbieding

De maaltijdshakes aanbieding van Body & Fit willen we even speciaal melden, vooral omdat de Consumentenbond ze al in 2016 als nummer 1 voor gewichtsverlies getest heeft (zie ook de site van Body & Fit voor meer). Body & Fit biedt de shakes in banaan, cappuccino, kokosnoot, chocola, aardbei en vanille. Daarnaast kun je de shakes per 7, 18 en 35 stuks kopen. Lekker hamsteren!

> Bekijk de maaltijdshakes van Body & Fit met 40% korting

 

Meer tips over maaltijdshakes en maaltijdvervangers

Meer weten over de beste maaltijdshakes? Lees dan ons artikel over de beste maaltijdshakes van 2022 en wat we in het algemeen de beste maaltijdvervangers vinden. Of bekijk andere interessante aanbiedingen.