Laatst bijgewerkt op 23 april 2023, 21:05

Ongeveer een maand geleden plaatsten we een set mooie slow juicer aanbiedingen die we bij Bol.com hadden zien langskomen. Inmiddels stromen de deals maar door, zou je kunnen zeggen. Dus: wil je gezond eten (of drinken) en heb je nog geen juicer? Lees dan verder!

Oh, en de vorige aanbiedingen zijn ook nog steeds geldig! Die hebben we er daarom nog even bijgezet.

 

De nieuwe slow juicer-aanbiedingen

De nieuwe set aanbiedingen is een mix van voor ons bekende en onbekende slow juicers. Laten we even beginnen met de kandidaten uit ons toplijstje. Jawel, ALLE slow juicers uit onze top-drie zijn nu in de aanbieding bij Bol.com. Nou ja, de Philips juicer is de HR1945 in plaats van de HR1946, maar we kunnen nauwelijks echte verschillen vinden. Dus die pakken we gewoon mee, als je het niet erg vindt!

Wil je onze uitleg en overwegingen weten bij de selectie, bekijk dan ons artikel over de beste slowjuicers. We houden het nu even bij de aanbiedingen zelf:

  1. De Princess 202045 Easy Fill: afgeprijsd naar €121,99 (van €149,99). Anders gezegd: 19% korting.
  2. De Philips Avance HR1945: lijkt minimaal te verschillen van de HR1946, en is nu afgeprijsd naar €266,99 (van €281). In totaal 5% korting dus.
  3. De KitchenBrothers Slowjuicer: afgeprijsd naar €99,99 (van €109,99). Met 9% korting.

 

Naast deze toppers van slowjuicers, hebben we ook nog een aantal andere en voor ons onbekende juicers gevonden.

  • Amzchef Slowjuicer GM3001: voor €89,95 (van €99,99), met 10% korting. Geen reviews, dus maar de vraag hoe goed de juicer echt is
  • Niceey Slowjuicer: voor €79,99 (van €99,99), met 20% korting. Deze heeft één 5-sterren review. Tja.
  • Ninja Foodi Juicer: voor €159 (van €169), met 6% korting. Deze heeft drie 5-sterren reviews, iets betrouwbaarder dus

 

De vorige slow juicer-aanbiedingen op een rij

Zoals beloofd: de aanbiedingen van vorige keer nog even herhaald, voor diegenen die geen zin hebben om te zoeken. Houd je wel van hyperlinks klikken (wij wel!): hier is de originele post met aanbiedingen voor slow juicers.

  • De Taylor Swoden Slow Joy 30 LHW: een prima slow juicer, die op het moment een tientje goedkoper is dan normaal. Uniek: met dit model kun je ook ijs maken! Verder uitgerust met een brede voedingstube en vaatwasserbestendig, zoals je mag verwachten.  Nu voor €89,99 bij Bol.com (van €99,99), 10% korting dus.
  • De Philips Viva HT 1889: eveneens een solide slow juicer, van een gerenommeerde fabrikant. Iets duurder dan de Taylor Swoden, maar naast vaatwasserbestendig en met brede vultrechter, ook nog eens extreem simpel uit elkaar te halen. Philips noemt dat QuickClean. Daarnaast heeft deze slow juicer een aparte opvangbak voor pulp, wat schoonmaken extra eenvoudig maakt. Philips biedt zelfs een app met recepten! Nu voor €119 bij Bol.com (van €142), dus 16% korting.
  • De Smeg Slow Juicer: hier hebben we FANTASTISCH nieuws. Waar de vorige keer deze Smeg nog €509 kostte (van €549) is de prijs nu zelfs gezakt naar €439 bij Bol.com. Voor de liefhebber van design en kwaliteit is dat natuurlijk voldoende info. Voor de volledigheid, deze Smeg is dus te krijgen met 14% korting ten opzichte van de vorige aanbiedingsprijs.

 

Op jacht naar meer aanbiedingen?

Gaan we helemaal in mee! Daarom hebben we een mooi lijstje met aanbiedingen voor je bijgehouden.