Laatst bijgewerkt op 24 april 2023, 9:18

Met maaltijdrepen kun je een ontbijt of lunch calorie-arm vervangen. Door de samenstelling van deze repen onderdrukken ze je hongergevoel. Interesse? We vertellen je graag wat wij de beste maaltijdrepen vinden.

Wat zijn?

WAT ZIJN MAALTIJDREPEN?

De huidige maaltijdreep is een doorontwikkeling van de eiwitreep die vroeger vooral veel door sporters gebruikt werd. Maar dan met veel uitgebreidere ingredienten. Daardoor is ook het toepassingsgebied van de reep veel breder geworden. Maaltijdrepen zijn niet alleen zinvol voor sporters die hun spieren willen opbouwen, maar ook een goede manier om aan gewichtsbeperking te doen voor ‘normale’ mensen. Een mooie ontwikkeling dus!

DE TOP 3 MAALTIJDREPEN VAN 2023

  1. Weight Care Maaltijdreep (bijvoorbeeld in de smaak cranberry cheesecake): een solide en goed geprijsde maaltijdreep in een aantal gewilde smaken.
  2. Modifast maaltijdreep: eveneens een solide reep, ook in grotere verpakkingen verkrijgbaar voor diegenen die geleidelijk aan willen afvallen over een langere periode.
  3. Gerlinea maaltijdreep: op zoek naar creatievere smaken, zoals chocolade-kokos? Dan is Gerlinea wat voor je!
Meer keuze nodig?

MEER KEUZE NODIG?

Heb je meer keuze nodig om je favoriete maaltijdreep te vinden? Kan natuurlijk! Kijk bijvoorbeeld bij Bol.com:

> Bekijk hier direct de populairste maaltijdrepen bij Bol.com

Heb je interesse in de down-to-earth wetenschappelijke aanpak van Timfit?

> Bekijk hier dan de maaltijdrepen van Timfit

 

Op zoek naar aanbiedingen?

Snappen we natuurlijk! En dat komt goed uit… We hebben recent een mooie aanbieding van maaltijdrepen bij Timfit voor je gevonden.

Verder kijken? Check dan ons overzicht van alle recente aanbiedingen.

 

Aanbiedingen