Laatst bijgewerkt op 15 november 2022, 19:48

Op zoek naar aanbiedingen van Body & Fit maaltijdshakes? We helpen je graag verder met de meest recente aanbiedingen, zodat jij de beste maaltijdshake voor de beste prijs kunt kopen.

 

Update: Black Friday aanbieding Body & Fit

In de aanloop naar Black Friday heeft Body & Fit een countdown aanbieding live gezet voor maaltijdshakes: check de combi-aanbieding hier.

 

Aanbiedingen Body & Fit maaltijdshakes

Body & Fit heeft op dit moment een fantastische aanbieding is lopen: 45% korting (over het hele eigen assortiment)! En als je meer dan €80 uitgeeft, krijg je ook nog eens een Food Box gratis (wel even code MEALPREP gebruiken)!.

Body & Fit biedt de shakes in banaan, cappuccino, kokosnoot, chocola, aardbei en vanille. Daarnaast kun je de shakes per 7, 18 en 35 stuks kopen. Natuurlijk biedt Body & Fit ook vegan maaltijdshakes aan, onder de merknaam Vegan Perfection.

> Bekijk de normale maaltijdshakes van Body & Fit, of check hun vegan maaltijdshakes

 

Meer over maaltijdshakes

Wil je meer weten over maaltijdshakes? Check dan onze artikelen met de beste maaltijdshakes, de beste vegan maaltijdshakes en de beste suikervrije maaltijdshakes van 2022. Op zoek naar meer maaltijdshake-aanbiedingen? We hebben een aparte pagina met de beste deals voor je.

Over Body & Fit

Body & Fit is een gerenommeerde aanbieder van sportvoeding en producten om af te vallen, met ruim 25 jaar ervaring. Best betrouwbaar dus. Maar wist je bijvoorbeeld dat de Consumentenbond ze al in 2016 als nummer 1 voor gewichtsverlies getest heeft? Ja ja, ook dat is Body & Fit.