Laatst bijgewerkt op 23 april 2023, 21:03

Op zoek naar aanbiedingen van Body & Fit maaltijdshakes? We helpen je graag verder met de meest recente aanbiedingen, zodat jij de beste maaltijdshake voor de beste prijs kunt kopen.

 

Aanbiedingen Body & Fit maaltijdshakes

Body & Fit heeft op dit moment een fantastische aanbieding is lopen: 35% korting op hun maaltijdshakes en maar liefst 50% korting op de vegan maaltijdshakes!

Body & Fit biedt de shakes in banaan, cappuccino, kokosnoot, chocola, aardbei en vanille. Daarnaast kun je de shakes per 7, 18 en 35 stuks kopen. De vegan maaltijdshakes, onder de merknaam Vegan Perfection, zijn er in salted caramel, strawberry banana, capuccino, choloa en vanille.

> Check nu de korting op  maaltijdshakes en vegan maaltijdshakes bij Body & Fit!

 

Meer over maaltijdshakes

Wil je meer weten over maaltijdshakes? Check dan onze artikelen met de beste maaltijdshakes, de beste vegan maaltijdshakes en de beste suikervrije maaltijdshakes van 2022. Op zoek naar meer maaltijdshake-aanbiedingen? We hebben een aparte pagina met de beste deals voor je.

Over Body & Fit

Body & Fit is een gerenommeerde aanbieder van sportvoeding en producten om af te vallen, met ruim 25 jaar ervaring. Best betrouwbaar dus. Maar wist je bijvoorbeeld dat de Consumentenbond ze al in 2016 als nummer 1 voor gewichtsverlies getest heeft? Ja ja, ook dat is Body & Fit.