Laatst bijgewerkt op 18 november 2022, 17:25

Onze partner Beter Sport heeft op dit moment geweldige lente aanbiedingen voor iedereen die 2022 nog wil aanpakken als hèt jaar om gezonder te gaan leven. We richten ons hier even op aanbiedingen van airbikes, crosstrainers, hometrainers, loopbanden en roeitrainers. De fitness apparatuur waar we zelf ook iets van weten, eigenlijk.

We zullen per productcategorie 1 opvallende aanbieding voorselecteren. Daarbij kijken we naar wat we een mooie balans vinden tussen prijs, features, de gegeven korting en beoordelingen van gebruikers. Wil je zelf kiezen? Dat kan natuurlijk ook!

 

AANBIEDINGEN VOOR DE LENTE VAN 2022: AIRBIKES, CROSSTRAINERS, HOMETRAINERS, LOOPBANDEN EN ROEITRAINERS

Het is nogal een mondvol zo, vind je ook niet? Om het eenvoudiger te maken, lopen we product voor product door de aanbiedingen heen.

Airbikes in de aanbieding:

Bekijk FitBike The Beast met 20% korting.

The Beast is één van de airbikes waar we erg enthousiast over waren in ons recente artikel over de heetste fitness-apparatuur van 2022. Wil je meer airbikes bekijken bij Beter Sport? Check ons overzicht.

Cross trainers in de aanbieding:

Een mooie highlight is de Focus Fitness Fox 4 met 27% korting.

We hebben ons nog niet enorm verdiept in deze product range, maar de positieve beoordelingen bij Beter Sport zijn alvast een mooie indicatie! Voor meer crosstrainers bij Beter Sport hebben we ook hier een overzicht voor je.

Home trainers in de aanbieding:

De hometrainer die er voor ons uitspringt bij de aanbiedingen, is de FitBike Ride 5 met 22% korting.

FitBike kennen we uit onze top 3 beste hometrainers van 2022, maar dit model is voor ons ook nieuw. Ook hier spreken de beoordelingen op de website van Beter Sport behoorlijk voor zichzelf! Voor meer home trainers, zie ook dit overzicht van alle hometrainers die Beter Sport verkoopt.

Loopbanden in de aanbieding:

Ook bij loopbanden vallen we voor Focus Fitness, nu met de Focus Fitness Jet 5 met 20% korting.

Ook dit is weer een mooie balans tussen prijs en functionaliteit, met wederom goede beoordelingen van klanten.  Check voor meer keuze ook het overzicht van alle loopbanden uit het assortiment van Beter Sport.

Roeitrainers in de aanbieding:

Bij de roeitrainers lichten we de Senz Sports R5000 er even uit met 20% korting.

We gaan er bijna een beetje van kwijlen, wat een apparaat is dat zeg! Het overzicht met alle roeitrainers bij Beter Sport hebben we hier natuurlijk ook weer voor je.

 

GEWOON OP ZOEK NAAR EEN SCHERPE PRIJS? PROBEER DE OUTLET!

Is een scherpe prijs voor jou belangrijker dan een gloednieuw product? Zoek je een lagere prijs dan de airbikes, crosstrainers, hometrainers, loopbanden en roeitrainers in de aanbieding? Dan is de Beter Sport Outlet misschien iets voor jou!

Beter Sport verkoopt hier producten die bijvoorbeeld in de winkel als demo hebben gestaan. Vrijwel nieuw dus. Lees de omschrijving per product om zeker te weten wat de staat van je product is.

> Bezoek de Beter Sport Outlet nu!

 

Er is altijd meer te zien

Natuurlijk is er altijd meer te zien bij Gezondermeer. Lees bijvoorbeeld ons artikel over de heetste fitness apparatuur voor de zomer van 2022.

Ook hebben we artikelen voor je over de beste roeitrainers, hometrainers en loopbanden van 2022. Wil je vooral weten welk apparaat je nu waar precies voor gebruikt? Hebben we ook een artikel over. Natuurlijk, zouden we bijna zeggen.

Ook kun je bij ons meer lezen over gezond bewegen. Als laatste wijzen we je nog graag op ons algemene gezondheidsblog en de aanbiedingen die we regelmatig voor je op een rij zetten.