Laatst bijgewerkt op 11 juli 2022, 16:28

Opgelet iedereen die op zoek is naar een zomerse aanbieding van maaltijdrepen! Wordt 2022 het jaar van je summer body? Profiteer dan van een fikse korting bij onze parter Timfit.

 

De aanbieding van maaltijdrepen bij Timfit

De maaltijdrepen gaan bij Timfit op dit moment met meer dan 20% korting weg! Da’s niet niks, vinden wij. En het kan natuurlijk geen kwaad dat Timfit een goed doordachte samenstelling hanteert voor de maaltijdrepen die ze aanbieden! Plus lekkere smaken: karamel, citroen en melkchocolade. Mjam!

> Koop nu de maaltijdrepen van Timfit terwijl de aanbieding nog loopt. Het gaat om de smaken karamel (5 repen van €12,99 voor €9,99), citroen (6 repen van €14,99 voor €11,99) of melkchocolade (6 repen van €14,99 voor €11,99)!

 

ER IS ALTIJD MEER

Ben je na al deze aanbiedingen nog steeds zoekende? Gezondermeer biedt nog veel meer informatie: lees over de beste maaltijdrepen, maaltijdvervangers, maaltijdshakes, afslanksupplementen en  afslankpillen van 2022. Pfjew, dat was een lange zin. Anyway, ook voor algemene artikelen kun je bij Gezondermeer terecht: bij ons blog. Ben je vooral op zoek naar meer aanbiedingen? We’ve got you covered!

Ook geven je graag de tip je verder te verdiepen in gezond afvallen, gezond eten en gezond bewegen. Interesse? We vertellen we je er graag meer over.