Heb je voor de zomer nog wat hulp nodig om strak in je vel te komen en wat overtollige kilo’s kwijt te raken? Uiteraard is het belangrijk om gewoonweg gezonde voeding te eten en een calorie deficit te creëren. Maar soms kan het helpen om een tijdje lang een afvalpakket te gebruiken als steun in de rug, bijvoorbeeld met deze Get Skinny dieetpakket aanbieding van KetoX24, nu met korting tot maar liefst 34% te koop bij bol.com!

> Bekijk deze Get Skinny dieetpakket aanbieding direct bij Bol.com

 

Bovenstaande aanbieding is door ons gevonden op zondag 12 juni 2022 (screenshot)

 

Wat zit er in deze Get Skinny dieetpakket aanbieding?

In dit afslankpakket voor een dieet van 24 dagen zitten de volgende producten:

  • KETOX24 afslankdruppels 50ml – Voor 24 dagen
  • TIMFIT aminozuren 90 capsules – Voor 30 dagen
  • TIMFIT maaltijd afslankbooster SX-5 –  Een shaker met 18 porties maaltijdvervanger

Daarnaast krijg je vetvrije en koolhydraat arme recepten voor lunch en avondeten plus vrijblijvende begeleiding door een consulent. Je gebruikt de maaltijdvervangers dus in de ochtend, aangevuld met de gewichtsverlies ondersteunende supplementen.

> Bekijk deze Get Skinny dieetpakket aanbieding direct bij Bol.com

Toch geen interesse? En ben je een echte powervrouw? Dan is het Bloom Transformatie pakket van Cabau Lifestyle misschien iets voor jou! Ook met een mooie korting te verkrijgen 😉

 

Gezondermeer biedt meer: lees meer over de beste maaltijdvervangers, afslanksupplementen en  afslankpillen van 2022. Ook voor algemene artikelen kun je terecht, bij ons blog. Op zoek naar meer aanbiedingen? We’ve got you covered!