Laatst bijgewerkt op 24 april 2023, 9:50

Het is weer zover, vaderdag komt eraan. En elke vader verwacht natuurlijk een mooi cadeau! Bestel niet te laat, want vaderdag is alweer op zondag 18 juni 2023. Dus zorg dat je je bestellingen uiterlijk woensdag of donderdag geplaatst hebt zodat je vader niet tijdelijk hoeft zoet te houden met een tekening of zelf gekleide asbak 🙂

Kleine disclaimer: de cadeaus zijn wel wat duurder dan een herengeurtje, dus misschien moet mama (of zelfs papa zelf) wel meebetalen.

 

Top 5 gezonde vaderdag cadeaus voor een fitte vader

 

1. Smart weegschaal

Misschien een beetje confronterend, en niet elke vader zal het waarderen, maar meten is weten… Dus als je vader elke dag op een mooie digitale bluetooth of wifi weegschaal gaat staan, dan kan hij zijn gezondheid goed in de gaten houden. Toppers zijn bijvoorbeeld de SilverGear Bluetooth en de Robi S9 personenweegschaal.

 

2. Hometrainer

Is je vader een fietser, maar laat hij in de herfst en winter de racefiets in de schuur staan? Kijk dan eens bij de beste hometrainers en doe hem een hometrainer cadeau. Dan kan hij ook bij slecht weer lekker doortrappen! De aanvoerder van de toplijst is de VirtuFit HTR 1.0.

 

3. Loopband

Is vader meer een hardloper dan een fietser? Dan is de oplossing simpel: een loopband! Laat je vader zich op en na vaderdag lekker in het zweet werken op bijvoorbeeld de Tunturi T60.

 

4. Smartwatch

Heb je het idee dat de loopband en hometrainer alleen maar stof gaan vergaren? Dan is er een ook een vaderdag cadeau dat 100% zeker in de smaak gaat vallen, namelijk een toffe smartwatch, een sporthorloge of desnoods een simpele activity tracker. We garanderen je dat de gadgetminnende vader gaat glimmen van trots met een mooie Fitbit, Apple Watch of Garmin om zijn pols!

 

5. Verantwoorde snacks

Is je vader echt niet in beweging te krijgen? Dan kun je altijd nog aan zijn gezondheid bijdragen door zijn calorie inname te verminderen. Een paar maaltijdrepen kado zal je vader zeker waarderen voor vaderdag. Of je verstopt natuurlijk gewoon wat maaltijdshakes en maaltijdvervangers waar normaal het bier en de chips staan als vaderdag verrassing 🙂

 

Veel plezier met de vaderdag inkopen voor 2023!